CONTEST ALERT: Join the Western Union World Network Challenge! (UPDATED!)


I am a regular client of Western Union (i guess most bloggers know why *winks*) and it is such a relief that you can spot a stall not only within the Philippines, but also abroad. Now, it is easier to send and receive money from any part of the world anytime without much hassle! As long as you have your MCTN number with you and the right identification cards, you will surely receive your moolah.

In line with this, Western Union is sponsoring a contest! It is simply called the Western Union World Network Challenge.

Western Union World Network Challenge

^Found above is a screenshot of my very own Western Union Network screenshot. It’s fun to know that I managed to keep a number of Facebook contacts from different parts of the globe. How I wish I can visit each country soon! Hehe.

I am giving a way a shopping gift certificate worth Php 2,000 courtesy of Western Union. All you have to do is follow these mechanics:

1.) Join the Western Union: Your World Facebook Application and keep a screenshot of your score (similar to what i posted above)

2.)On Twitter, just tweet the following statement:

Are you more globally connected than me? ‘Take the’Western Union Challenge at westernunionworld.com/yourworld
#MICAMYX

3.) Comment on this post with the link of your Tweet post.  Also, you have to answer this Western Union-related question: What is the third page of the Western Union World website where you see your global network?

4.) Make sure to put a working e-mail address at the comment section so I can contact you as soon if you win in this contest =)

Winners will be picked out randomly on September 9, 2011 and the name of the lucky winner will be announced the next day. Again, another reminder to now forget the hashtag and the screenshot of your WU network.

Western Union endorsers: Divine Lee, Carlos Celdran and Abe Olandres

Western Union Network Challenge is being endorsed by Divine Lee, Carlos Celdran and Abe Olandres. Fashion, Travel and Technology ftw!

That’s it! Goodluck to everyone! πŸ™‚

———————————————————

EDIT: September 11, 2011.

Thanks to all the participants of this contest! I received 24 valid entries and through Random.Org’s List Randomizer, I was able to pick the winner.

And the lucky winner is…. (drum roll pls…)

JERRY CULALA! Congratulations! You won Php2,000 worth of gift certificate courtesy of Western Union. Wait for our email! =)

Be Sociable, Share!



Loved my post? Subscribe to Micamyx and be updated!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


31 Comments to CONTEST ALERT: Join the Western Union World Network Challenge! (UPDATED!)

  1. Kaiz Belga
    August 29th, 2011 at 9:54 pm

    Mica, where do we post the screenshot? Ò˜º

  2. Kaiz Belga
    August 29th, 2011 at 9:55 pm

    And the answer to this: What is the third page of the Western Union World website where you see your global network? hihi

  3. Micamyx
    August 29th, 2011 at 9:56 pm

    Hi Kaiz! Just keep the screenshot for verification kapag napili =)

    About the website, nasa tabi-tabi lang hehe

  4. Kaiz Belga
    August 29th, 2011 at 11:11 pm

    Na-confused din ako sa second question ko. hihi. Where do we post the answer to the question pala. Ò˜º

  5. Micamyx
    August 29th, 2011 at 11:32 pm

    Dito sa comments section ng contest post na ito hehe πŸ˜€ Sali na!

  6. Kaiz Belga
    August 29th, 2011 at 11:42 pm

    Tweet
    https://twitter.com/#!/MissBackpacker/status/108201735683719168
    What is the third page of the Western Union World website where you see your global network?
    http://www.westernunionworld.com/yourworld/

    Cheers! Ò˜º

  7. Hannah
    August 29th, 2011 at 11:55 pm

    https://twitter.com/flaircandy/status/108205411563347969

    What is the third page of the Western Union World website where you see your global network?
    ANSWER: YOUR WORLD!!!

    tama ba? chos! Speaking of Western Union, I needed to go to one today at in fairness, bukas sila on a holiday πŸ™‚ (Rob otis branch)

  8. Joan Macawili
    August 30th, 2011 at 12:00 am

    Joining!

    Keeping my screenshot safe with me for verification. πŸ™‚

    Tweet url: http://twitter.com/#!/meeeow18/status/108206727010324480
    Answer to Western Union-related question: YOUR WORLD

  9. blankpixels
    August 30th, 2011 at 12:14 am

    My tweet:
    https://twitter.com/#!/blankpixels/status/108210311466721280

    I uploaded my Western Union World network graphic here:
    http://i1126.photobucket.com/albums/l610/blankpixels00/western.jpg

    Answer to your question: Your World

    Good luck to everyone! ^_^

  10. LadyMishel
    August 30th, 2011 at 4:02 pm

    Tweet: http://twitter.com/#!/michelleame/status/108447289764356096
    Uploaded my network graphic on my FB wall and tagged Micamyx
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2337329113380&set=a.2305120588187.135419.1254426465&type=1
    Answer to the question: Your World

    email: michelle_ej08[at]yahoo[dot]com

  11. Elinor Semira
    August 30th, 2011 at 4:19 pm

    Hi, I’m joining. Please count me in!

    Twitter link: https://twitter.com/#!/mhoie1325/status/108452843475832832

    Network graphic link: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=110386339063745&set=a.104036676365378.6440.100002771371658&type=1

    Answer: Your World

    Elinor Semira
    elinorsemira0124[at]gmail[dot]com

    Thanks! ^_^

  12. Dorothy
    September 5th, 2011 at 10:48 pm

    Joining!

    http://twitter.com/#!/mommydots/status/110725494160371712

    Answer: Your World

  13. czaroma
    September 7th, 2011 at 8:00 pm

    I’m joining!

    kept my screenshot also πŸ™‚

    http://twitter.com/#!/czaroma/status/111407740613705728

    Answer: Your World

    thanks!

  14. Josephine Gregorio
    September 8th, 2011 at 5:19 pm

    just joined!

    http://twitter.com/#!/jezzie_97/status/111729927430225920
    answer: YOUR WORLD

    Josephine Gregorio
    jezzie_97(at)yahoo.com

  15. Jerome Carreon
    September 8th, 2011 at 5:24 pm

    tweeted!
    http://twitter.com/#!/zenki_jeine/status/111731300263673856
    answer: Your World
    kept my screenshot.

    Jerome Carreon
    gregorio_jerome10(at)yahoo(dot)com

  16. Jennifer Soliman
    September 8th, 2011 at 5:28 pm

    joining!

    URL:https://twitter.com/#!/jhen_sol/status/111732307139903488
    ANSWER: Your World

    Jennifer Soliman
    jensol_0518@yahoo.com

  17. Asa Amores
    September 8th, 2011 at 6:03 pm

    … Hi, I’m Joining also!

    My tweet: http://twitter.com/#!/asa_amores/status/111735890417680384

    Question: What is the third page of the Western Union World website where you see your global network?

    Answer: http://www.westernunionworld.com/yourworld/
    yourworld tab!

    Asa Amores
    amores_asa@rocketmail.com

    Picture Link: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.272914786054590.113751.100000082136470&l=1fc4da2b4d&type=1

    Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€žΓ’β€“β‚¬Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β‚¬Γ’β€“β‚¬Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“β‚¬Γ’β€“Λ†Γ’β€“β‚¬Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€žΓ’β€“β‚¬Γ’β€“β‚¬Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜
    Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β‚¬Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β‚¬Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€žΓ’β€“β€žΓ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β‚¬Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“β‚¬Γ’β€“β€žΓ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜
    Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€žΓ’β€“β€žΓ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“β‚¬Γ’β€“β€žΓ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€žΓ’β€“β€žΓ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“Λ†Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€žΓ’β€“β€žΓ’β€“β‚¬Γ’β€“β€˜Γ’β€“β€˜

  18. Leizle Demaisip
    September 8th, 2011 at 6:29 pm

    Hi! i’m joining..

    kept my screenshot also =)

    twitter post: http://twitter.com/#!/iamLeizle4ever/status/111746962138726400
    Answer: Your World

    Leizle Demaisip
    leizledemaisip@yahoo.com

  19. Aida Villanueva
    September 8th, 2011 at 7:52 pm

    Joining!

    Tweeted: https://twitter.com/#!/slither1004/status/111768536032096256

    What is the third page of the Western Union World website where you see your global network?

    ANSWER: YOUR WORLD

    Aida Villanueva
    slither_keen1004(at)yahoo(dot)com

  20. fmfallar
    September 8th, 2011 at 7:57 pm

    I’m joining!

    TWITTER POST: http://twitter.com/#!/fmfallar/status/111769472280440832

    Answer: YOUR WORLD

    Kept my screenshot also for verification.

    Filomena FV
    fmfallar(at)yahoo(dot)com

  21. Jerry Culala
    September 8th, 2011 at 9:12 pm

    http://twitter.com/#!/jerry_culala/status/111788231724515330

    answer: YOUR WORLD

    jers071973@gmail.com

  22. Kany Vic Perez
    September 8th, 2011 at 9:24 pm

    kept the screenshot

    Twitter Post: http://twitter.com/#!/indestructabl_e/status/111790976779042816

    What is the third page of the Western Union World website where you see your global network?

    Answer: Your World

    Kany Vic Perez
    kanyvic(at)yahoo(dot)com

  23. Zyra Anne Perez
    September 8th, 2011 at 9:42 pm

    Done using the western Union App. (screenshot kept)

    Twitter Post https://twitter.com/#!/IamZyraAnneP/status/111795872001572866

    answer : Your World

    Zyra Anne Perez
    zyra_anne@yahoo(dot)com

  24. Rissa Piano
    September 8th, 2011 at 11:09 pm

    Twitter Post : http://twitter.com/#!/ucancallmerissa/status/111817982807769089

    Answer : Your World

    Rissa Piano
    rissapiano@hotmail.com

  25. Harold Ludovice
    September 8th, 2011 at 11:21 pm

    Twitter Post: http://twitter.com/#!/itsmefrancisL/status/111820926424850432
    Answer : Your World

    Harold Ludovice
    Email : haroldludovice@hotmail.com

  26. einnor
    September 9th, 2011 at 12:27 am

    Twitter Post :
    https://twitter.com/#!/einnorlester/status/111837513181696002
    Answer:
    Your World

    Einnor Lester de Villa
    eiter_014@yahoo.com

  27. Bagel
    September 9th, 2011 at 3:46 pm

    http://twitter.com/#!/chinky_baguette/status/112068814514036736
    answer: YOUR WORLD

    photo: http://tinypic.com/r/28woyug/7

    Bagel Betorin
    chinky.baguette(at)gmail(dot)com

  28. Romar
    September 9th, 2011 at 3:59 pm

    Twitter post: http://twitter.com/#!/romarisajerk/status/112072001589477376
    answer: Your World http://twitter.com/#!/romarisajerk/status/112072001589477376

    Romar Cabinta
    rcabinta@yahoo.com

  29. Romar
    September 9th, 2011 at 4:01 pm

    Twitter post: http://twitter.com/#!/romarisajerk/status/112072001589477376
    answer: Your World http://www.westernunionworld.com/yourworld/

    Romar Cabinta
    rcabinta@yahoo.com

    discard the first entry, i mistakenly given the wrong link. :/

  30. snow0016
    September 9th, 2011 at 11:55 pm

    Tweet: http://twitter.com/#!/snow0016/status/112189987780440064
    answer: YOUR WORLD – http://www.westernunionworld.com/yourworld/
    snow0016 at yahoo dot com

  31. Jerry Culala
    September 11th, 2011 at 9:51 pm

    THANK YOU SO MUCH! πŸ™‚


Leave a Reply